Caută în arhivă
Afişează

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au reținut 2 persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Citeşte tot
28 Septembrie 2017Sursa: IPJ OLT

BĂNUIȚI DE TRAFIC DE MINORI, ARESTAȚI PREVENTIV

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Olt au reținut 2 persoane, bănuite de trafic de minori.

Citeşte tot

Peste 450 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri în acest weekend, în valoare de aproape 78.000 lei.

Citeşte tot
05 Septembrie 2017Sursa: IPJ OLT

REȚINUT PENTRU TRAFIC ȘI CONSUM DE DROGURI

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Olt și procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit o cultură outdoor de cannabis, cu peste 300 de plate, în urma unei percheziții efectuate la locuința unui bărbat, bănuit de trafic şi [...]

Citeşte tot

Polițiștii olteni au continuat să vegheze la siguranța traficului rutier, mai mulți conducători auto fiind depistați în timp ce săvârșeau infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Citeşte tot

Polițiștii rutieri acționează pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Citeşte tot
21 August 2017Sursa: IPJ OLT

BULETIN INFORMATIV din data de 21 august 2017

Depistați în trafic, având concentrații de peste 1,00 mg/ l alcool pur în aerul expirat

Citeşte tot

Un bărbat, din Olt, bănuit că ar fi realizat și distribuit un o înregistrare video în care o minoră apărea în ipostaze compromițătoare, este cercetat pentru comiterea infracțiunii de pornografie infantilă.

Citeşte tot

Polițiștii de investigare a criminalității economice au depistat peste 3.100 de pachete de țigări de contrabandă, în urma a 5 percheziții domiciliare

Citeşte tot

Polițiștii de investigare a criminalității economice au depistat la o societate comercială 248 de pachete țigarete de contrabandă      

Citeşte tot