RSS - https://ot.politiaromana.ro/https://ot.politiaromana.ro/RSS - https://ot.politiaromana.ro/VACANŢĂ DE VARĂ ÎN SIGURANŢĂhttps://ot.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/vacanta-de-vara-in-sigurantaProtecţia unităţilor de învăţământ, a elevilor şi personalului didactic, toate sintetizate în sintagma „siguranţa în şcoli”, constituie o preocupare permanentă pentru poliţişti.

]]>
2017-06-16 11:05:00https://ot.politiaromana.ro/https://ot.politiaromana.ro/files/
Polițiștii i-au depistat conducând cu autorizația de circulație provizorie expiratăhttps://ot.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/politistii-i-au-depistat-conducand-cu-autorizatia-de-circulatie-provizorie-expirataLa data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt au depistat în trafic, o tânără, de 26 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Izvorul Rece, din orașul Piatra Olt, având termenul de valabilitate al autorizației de circulație provizorie expirat din data de 04 iunie 2017.

]]>
2017-06-14 10:08:00https://ot.politiaromana.ro/https://ot.politiaromana.ro/files/
Contravenții la regimul silvic, constatate de polițiștii de ordine publicăhttps://ot.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/contraventii-la-regimul-silvic-constatate-de-politistii-de-ordine-publicaLa data de 09 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Găneasa, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică, au depistat, în trafic, pe D.N. 64, pe raza comunei Strejeşti, județul Olt, un bărbat, din comuna Perişani, județul Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară, care tracta o semiremorcă, transportând material lemnos.

]]>
2017-06-14 10:06:00https://ot.politiaromana.ro/https://ot.politiaromana.ro/files/
“ȘCOALA ALTFEL”- CUNOAȘTE ȘI PROTEJEAZĂ PATRIMONIUL CULTURAL NAȚIONALhttps://ot.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/scoala-altfel-cunoaste-si-protejeaza-patrimoniul-cultural-nationalÎn cadrul programului școlar “Școala altfel: să știi mai multe, să fii mai bun!” Inspectoratul de Poliție Județean Olt și Fundația Collegium au organizat și desfășurat în parteneriat proiectul educațional “CUNOAȘTE ȘI PROTEJEAZĂ PATRIMONIUL CULTURAL NAȚIONAL”

]]>
2017-06-14 10:05:00https://ot.politiaromana.ro/https://ot.politiaromana.ro/files/
Cercetați de polițiști pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolicehttps://ot.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/cercetati-de-politisti-pentru-conducere-sub-influenta-bauturilor-alcooliceCercetați de polițiștii pentru că au condus după ce au consumat alcool. Un bărbat, din comuna Bălteni, a fost depistat cu o concentrație de 2,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

]]>
2017-06-14 09:59:00https://ot.politiaromana.ro/https://ot.politiaromana.ro/files/
CERCETATĂ PENTRU EVAZIUNE FISCALĂhttps://ot.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/cercetata-pentru-evaziune-fiscalaÎn această dimineaţă, poliţiştii din Olt efectuează 13 percheziţii pentru documentarea activității unei femei, administrator de societate comercială, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 500.000 de lei prin evaziune fiscală, în domeniul comerțului cu materiale de construcții.

]]>
2017-06-14 09:56:00https://ot.politiaromana.ro/https://ot.politiaromana.ro/files/
POLIŢIȘTII OLTENI AU ACȚIONAT PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILORhttps://ot.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/politistii-olteni-au-actionat-pentru-siguranta-cetatenilorPoliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, astfel încât cetățenii să petreacă în liniște minivacanța de 1 Iunie și Rusalii.

]]>
2017-06-14 09:55:00https://ot.politiaromana.ro/https://ot.politiaromana.ro/files/
PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC ȘI CONSUM DE DROGURIhttps://ot.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/perchezitii-la-persoane-banuite-de-trafic-si-consum-de-droguriPolițiștii de combatere a criminalității organizate din Olt, având sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat 5 percheziţii domiciliare pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic ilicit de droguri de risc și de substanțe cu efect psihoactiv.

]]>
2017-06-14 09:54:00https://ot.politiaromana.ro/https://ot.politiaromana.ro/files/
ACȚIUNI PENTRU SIGURANȚA RUTIERĂhttps://ot.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiuni-pentru-siguranta-rutieraPolițiștii rutieri desfășoară acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate ambulanțe.

]]>
2017-06-14 09:52:00https://ot.politiaromana.ro/https://ot.politiaromana.ro/files/
Cercetați de polițiști pentru că s-au urcat la volan după ce au consumat alcool sau alte substanțehttps://ot.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/cercetati-de-politisti-pentru-ca-s-au-urcat-la-volan-dupa-ce-au-consumat-alcool-sau-alte-substanteLa data de 03 iunie a.c., polițiștii slătineni au depistat, în trafic, un bărbat, de 49 ani, din comuna Tia Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mânăstirii, din municipiul Slatina, având o concentraţie de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

]]>
2017-06-07 08:55:00https://ot.politiaromana.ro/https://ot.politiaromana.ro/files/