Caută în arhivă
Afişează
19 Aprilie 2017Sursa: IPJ OLT

ATENŢIE, VREMEA SE ÎNRĂUTĂŢEŞTE!

În contextul avertizărilor meteo de COD GALBEN, în perioada 19 – 21 aprilie a.c., efective suplimentare de poliţie rutieră împreună cu cele de ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, vor [...]

Citeşte tot

Ca în fiecare an, Poliţia Română a fost la datorie în perioada Sfintelor Sărbători de Paști, acționând pentru siguranța cetățenilor.

Citeşte tot

Poliția Română va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox și de cult Catolic, care, anul acesta, sunt sărbătorite în [...]

Citeşte tot
13 Aprilie 2017Sursa: IPJ OLT

SIGURANȚĂ ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR

În săptămâna premergătoare Sărbătorilor Pascale, polțiștii de proximitate au fost prezenți în școli, discutând cu elevii în vederea prevenirii victimizării acestora.    

Citeşte tot

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, polițiștii sunt prezenți în zonele aglomerate(gări, piețe agroalimentare, târguri), pentru a preveni victimizarea populației ca urmare a unor infracțiuni. De asemenea, polițiștii rutieri [...]

Citeşte tot

În ultima zi a campaniei „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, polițiștii olteni au fost prezenți în școli pentru a oferi informații preventiv-educative copiilor.

Citeşte tot
06 Aprilie 2017Sursa: IPJ OLT

Spune NU violenței în familie!

„Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” continuă, în cea de-a patra zi a campaniei polițiștii desfățurând activități de informare și prevenire a violenței în familie.

Citeşte tot
06 Aprilie 2017Sursa: IPJ OLT

SIGURANȚA ÎN MEDIUL ONLINE

Poliţiştii continuă activităţile desfăşurate în cadrul campaniei naționale „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”.

Citeşte tot
06 Aprilie 2017Sursa: IPJ OLT

SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII 2017

În perioada 03 – 07 aprilie a.c., Poliția Română desfășoară, la nivel național, „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”.

Citeşte tot

În perioada 31 martie-02 aprilie a.c., polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză.

Citeşte tot