19 Septembrie 2023Sursa: IPJ OLT

UPDATE / ACCIDENT RUTIER ÎN LOCALITATEA RECEA

          La data de 18 septembrie 2023, în jurul orei 16:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția DJ 653 cu DJ 657, din localitatea Recea, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară condusă de un tănăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj și un autobuz condus un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Schitu.

În urma evenimentului rutier, o tânără de 34 de ani, din orașul Turceni, județul Gorj, pasageră în autoutilitară, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Update:  Cei doi conducători auto au fost testați și cu aparatul DrugTest, pentru tânărul de 30 de ani rezultatul a fost negativ, iar pentru tânărul de 25 de ani, aparatul a indicat prezența unei substanțe psihoactive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE