28 Februarie 2017Sursa: I.P.J. Olt

REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT ȘI COMPLICITATE LA FURT CALIFICAT

7 persoane reținute de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în cauza privind sustragerea a 22 tone deșeuri din aluminiu din incinta unei societăți comerciale din municipiul Slatina.

La data de 27.02.2017 s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore a 7 persoane, 2 din municipiul Slatina și 5 angajați ai unei societăți comerciale din localitate și ai firmei care asigură pază la societatea respectivă, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Acestea sunt bănuite că ar fi sustras 22 tone deșeuri din aluminiu din incinta societății respective, pe care intenționau să le valorifice ilegal pe raza municipiului Slatina.

La data de 16 februarie, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia a fost depistat un autocamion, încărcat cu cele 22 tone deșeuri din aluminiu, pentru care nu existau documente de proveniență.

Deșeurile din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei şi autocamionul au fost indisponibilizate.

Cei în cauză urmează a fi prezentați Judecătoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă.

 

         

 

                                                                                                                                                                                     

https://ot.politiaromana.ro/files/userfiles/IPJ_OLT/StiriComunicate/DESEURI_POZA.jpg