13 Aprilie 2017Sursa: IPJ OLT

INFRACȚIUNI LA REGIMUL CIRCULAȚIEI PE DRUMURILE PUBLICE, CONSTATATE DE POLIȚIȘTI

 

INFRACȚIUNI LA REGIMUL CIRCULAȚIEI PE DRUMURILE PUBLICE,

CONSTATATE DE POLIȚIȘTI

 

 

La data  de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Caracal, Biroul Rutier,  au depistat în trafic, un bărbat de 45 de  ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere.

 

În cauză, au fost întocmite acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Corabia au oprit în trafic, pe raza comunei Giuvărăști, un autoturism condus de un bărbat, de 51 ani. În urma legitimării persoanei, polițiștii au constatat că acesta emană halenă alcoolică.

 

Conducătorul auto a refuzat solicitarea polițiștilor de a fi testat cu aparatul alcooltest, precum și recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii alcolemiei.

 

Au fost întocmite acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre bilologice.

La data de 12 aprilie a.c., un bărbat, de 33 ani, în timp ce conducea autoturismul  pe raza comunei Brebeni, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un pod din beton de pe marginea drumului, fără a suferi leziuni care necesită îngrijiri medicale.

 

Polițiștii prezenți la fața locului au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,92 mg alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză, au fost întocmite acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.