29 Noiembrie 2017Sursa: IPJ OLT

BULETIN INFORMATIV 29.11.2017

BULETIN INFORMATIV

 

Polițiștii de investigații criminale au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile italiene

Ieri, 28 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Italia, pe numele unei femei, de 32 de ani, din Caracal.

Autoritățile  judiciare italiene au emis mandat european de arestare, pe numele acesteia, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, în orașul Mantova, Italia.

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea pentru 24 ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj.

În cursul zilei de azi, aceasta va fi prezentată la Curtea de Apel Craiova, în vederea predării acesteia către autoritățile judiciare din Italia.

Depistat de polițiști conducând având o concentrație de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 28 noiembrie a.c., în timp ce acționau pentru siguranța traficului rutier, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au depistat pe raza comunei Orlea, un bărbat, de 45 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau altor substanțe.