28 Noiembrie 2017Sursa: IPJ OLT

BULETIN INFORMATIV 28.11.2017

BULETIN INFORMATIV

 

Polițiștii au depistat, în trafic, 4 persoane care conduceau fără poseda permis de conducere

Sâmbătă, 25 noiembrie a.c.,  polițiști din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Coteana, în timp ce acționau pentru a preveni și combate indisciplina manifestată de participanții la traficul rutier, au depistat pe D.J. 546, în comuna Mărunţei, un bărbat, de 48 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În cursul aceleași zile, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți au depistat pe raza comunei Valea Mare, un tânăr, de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat în circulaţie. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a  unui vehicul fără permis de conducere și de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Ieri, 26 noiembrie a.c., polițiștii din Corabia au depistat pe raza comunei Vădastra, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Brastavăţu, care conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere.

Tânărul este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Slatina, a fost depistat de către polițiști din cadrul Poliției oraşului Piatra Olt, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără a deţine permis de conducere.

Cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

        Cercetată pentru desfășurarea, fără drept, de operațiuni pirotehnice

La data de 24 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, desfășurând serviciul de patrulare în vederea prevenirii și combaterii faptelor ilicite pe raza localității, au depistat o femeie, de 49 ani, în timp ce oferea spre comercializare, fără drept, articole pirotehnice: 1320 bucăți petarde clasa F1, fără a deține autorizație în acest sens.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor pe bază de proces verbal.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, conform prevederilor Legii nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive, Republicată.

 

          5 bărbați sunt cercetați de polițiști pentru că ar fi sustras 1690 kg deșeuri

La data de 25 noiembrie a.c, polițiști din cadrul Poliției municipiului Slatina au depistat 5 bărbați, toți din localitate, care transportau, cu două atelaje,  deşeuri de cărbune. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că aceștia le-ar dezgropat de la groapa de reziduuri de la periferia municipiului Slatina.

Cantitatea de 1690 kg. de deşeuri a fost lăsată în custodia unei societăți comerciale din municipiul Slatina.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.