15 Ianuarie 2018Sursa: ipj olt

BULETIN INFORMATIV

BULETIN INFORMATIV

Polițiștii orașului Drăgănești-Olt au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, din localitate

La data de 11 ianuarie a.c., o tânără, de 25 de  ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, a sesizat faptul că, pe strada Nicolae Titulescu, din localitate, are loc o altercaţie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 47 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, ar fi fost lovită, cu un corp contondent, în zona capului de un tânăr, de 16 ani, din aceeaşi localitate.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, stabilindu-se că prezintă leziuni ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Împotriva tânărului, au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Totodată, împotriva acestuia a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propunerea de arestare preventivă.

 

          Polițiștii au constatat infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice        

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava au acționat pe raza localității pentru siguranța traficului rutier. Astfel, la data de 11 ianuarie a.c., au depistat o tânără, de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având autorizaţia de circulaţie expirată.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

 

La data de 12 ianuarie, ora 01.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au depistat un bărbat, de 45 ani, din comuna Deveselu, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectueză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.