24 Noiembrie 2017Sursa: ipj olt

ÎN ATENȚIA CELOR CARE DORESC O CARIERĂ ÎN POLIȚIE!

ÎN ATENȚIA CELOR CARE

DORESC O CARIERĂ ÎN POLIȚIE!

 

Criteriul înălțimii minime pentru admiterea în școlile de agenți de poliție a fost eliminat!

Până la data de 5 decembrie a.c., te poți hotărî dacă dorești o carieră în Poliția Română. Înscrie-te pentru a ocupa unul dintre cele 1.600 de locuri scoase la concurs de școlile de agenți de poliție, în sesiunea din luna ianuarie 2018.

Ieri, în Monitorul Oficial al României, a fost publicat Ordinului ministrului afacerilor interne nr.144/2017, privind modificarea și completarea Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., și a Ordinului M.A.I. nr. 177/2016, precum și încetarea aplicabilității unor dispoziții din Ordinului ministrului afacerilor interne nr.154/2004 privind activitățile de educație fizică și sport în M.A.I..

Astfel, prin acest nou ordin a fost abrogat criteriul de înălțime pentru a candida la concursul de admitere în școlile de agenți de poliție, iar ca element de noutate a fost introdus traseul practic aplicativ, acesta constituind proba sportivă eliminatorie.

Până în prezent, la Serviciul Resurse Umane, din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost înregistrate cererile a 608 persoane.

Toți cei care au reședința sau domiciliul în județul Olt și sunt interesați de o carieră în poliție se pot înscrie, până la data de 5 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean, din Slatina, str. Mihai Eminescu nr. 19.

Puteți găsi toate condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și actele care sunt necesare la înscriere aici: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018.

 De asemenea, informații privind probele pe care le veți susține, tematica și bibliografia pot fi obținute accesând același link.